Povraćaj novca za kupljene aviokarte

Postovanje,
Molim vas da li vraćate celokupan uplaćeni iznos za avionsku kartu, uključujući sve takse, provizije i slično, ukoliko se ne dobije viza za zemlju destinacije i da li to važi za sve letove? Hvala.

ODGOVOR

Vraćanje novca

Povraćaj novca za kupljene aviokarte se vrši u punom iznosu koji ste uplatili ukoliko ne dobijete vizu za putovanje.
Potrebno je da nam dostavite odbijenicu za vizu, koju ste dobili od ambasade gde ste aplicirali za vizu, a procedura vraćanja novca okvirno traje 4-6 nedelja, zavisno od avio kompanije preko koje ste trebali da letite.

Avio karte za sve svetske destinacije

Cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja i sve svetske destinacije možete pogledati na linku Najjeftinije avionske karte. Kada izaberete let, na istom linku možete i rezervisati i kupiti avionsku kartu.
Uputstvo za kupovinu avionskih karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Plaćanje avionske karte

Aviokarte koje rezervišete na našem sajtu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Putno osiguranje

Za vašu bezbednost i sigurno putovanje u inostranstvo, potrebno je da kupite i putno osiguranje.

Osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta, a dovoljno je samo da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke.
Predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje ćemo vam poslati na mail, a nakon evidentirane uplate, poslaćemo vam putem mail-a i polisu osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA