Povraćaj za neiskorišćen deo karte

Postovani,
kupio sam povratnu kartu Beograd - Hamburg. Do sada sam iskoristio dolazak, otkazao bih povratak zbog kupovine auta i povrtak sa tim kolima. Koje su moje obaveze oko otkazivanja povratnog leta i imam li pravo na povracaj nekog dela uplacene karte. Unapred se zahvaljujem, Slavisa Mitic.

ODGOVOR

Kod avio kompanija Swiss Air ako je iskorišćen jedan pravac, nema povraćaja za drugi.

Da pogledate ponudu letova za neko naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte za sve destinacije

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA