Povratna avio karta, pomeranje datuma povratka

Ja sam trenutno u Melburnu, rezervisan mi je let povratna karta iz Melburna 20. marta. Kako ja mogu da pomerim rezervaciju, ranije da krenem iz Melburna i koliko se doplacuje. Unapred hvala

ODGOVOR

Povratna avio karta

Da bismo proverili da li je moguće pomeranje datuma povratka za vašu avio kartu i pod kojim uslovima, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete broj rezervacije (ako ste avionsku kartu kupili preko našeg online sistema) i tačan zahtev za koji datum biste želeli da pomerite putovanje. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijom da li je to moguće i kolika bi bila doplata i obavestićemo vas.

Kupovina avio karte preko interneta

Cene karata za bilo koji datum leta proverite na linku Jeftine avionske karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio kartu na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA