Pozivno pismo za Kanadu

Molim Vas da mi objasnite, šta pozivno pismo za Kanadu treba da sadrži, i ako imate neku takvu formu, molim Vas da mi prosledite.
Unapred zahvalan.
S' postovanjem,
Ivan Begenisic

ODGOVOR

Kako se bavimo isključivo prodajom avionskih karata ne posredujemo u dobijanju vize i nažalost nemamo tačne informacije šta treba da sadrži pozivno pismo za Kanadu.

Po ranijim saznanjima pozivno pismo predstavlja poziv od nekog državljanina određene zemlje. Ono se najčešće može zameniti rezervacijom hotela (vaučerom). Pozivno pismo predstavlja dokaz da u dotičnoj zemlji nećete spavati na ulici. Pozivno pismo treba da se overi u odgovarajućoj instituciji.

Pozivno pismo bi trebalo da sadrži: podatke onoga kod koga idete, sve njegove lične podatke i adresu, onda se upisuju svi vaši podaci. Nakon toga sledi upisivanje: da li ste vi i pošiljalac u rodbinskoj vezi, da li vas prati supruznik ili deca, datum od kada tražite viza, onda sa druge strane za koliko je uplaćena viza, cena, potpis onog koji vam šalje. Uz sve to se naravno navodi i broj vašeg pasoša. Pasoš mora biti važeći najmanje narednih 6 meseci od planiranog datuma povratka.

Kliknite ovde za sve informacije kako treba da izgleda Pozivno pismo za Kanadu i šta treba da sadrži.

Za dobijanje vize za Kanadu potrebna vam je i rezervacija avio karte, pa to možete učiniti na linku Avio karte za Kanadu.

Rezervacija je besplatna i nije obavezujuća. Kada budete dobili vizu, tada po najnižoj ceni možete kupiti avionsku kartu kod nas. Garantujemo vam najniže cene za letove u Kanadu.

Takođe, predlažem vam da se registrujete na našem sajtu kako bi ste brže i lakše pretraživali letove i radili rezervacije. Jednom unesete svoje podatke i svaki naredni put sistem automatski popunjava rezervaciju. Vrlo je jednostavno.

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA