Praćenje letova

Šta treba da ukucam da bih pratila današnji let iz Beograda za Kopenhagen? Interesuje me kada će avion sleteti u Dansku. Unapred hvala. Inače, avion treba da poleti iz Beograda u 12 i 15h danas.

ODGOVOR

Praćenje letova

cta pogledaj letove

Status letova možete da pratite preko sajta aerodroma sa koga avion poleće, kao i preko aerodroma na koji sleće.

Za sve polaske sa aerodroma u Beogradu, kao i sve dolaske možete pratiti preko linka Status letova - aerodrom Nikola Tesla. Za svaki let je naveden broj leta, aerodrom sa koga dolazi avion (u slučaju dolaska), odnosno na koji treba da sleti (u slučaju odlaska), planirano i očekivano vreme sletanja. Ne treba da unosite nikakve podatke, već samo da pročitate informacije i naravno da znate koji broj leta treba da pratite.

Online rezervacija avionskih karata

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte.

Na ovom linku možete da online besplatno rezervišete aviokartu za izabrani let. U roku od 12 sati od rezervacije, potrebno je da obavite i plaćanje karte.
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu pogledajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avio karata preko interneta

Rezervisanu avio kartu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA