Pratnja maloletnog deteta za putovanje avionom

Da li postoji služba koja prati decu na vašim letovima? Želim poslati desetogodišnjeg sina iz Beograda za Amsterdam i nazad samog. Molim odgovorite što pre, jer želim odmah napraviti rezervaciju. Kako da rezervišem takvu kartu, jer sistem ne dozvoljava rezervaciju za decu koja putuju sama?
Hvala unapred.

ODGOVOR

Pratnja maloletnog deteta za putovanje avionom

Za putovanje deteta starosti 10 godina avionom potrebno je obavezno obezbediti i pratnju. Pratnju pruža avio kompanija koja obavlja let, ta usluga se dodatno plaća, a visina nadoknade zavisi od avio prevoznika sa kojim bi dete putovalo.

Preko Aerogaga online sistema za rezervaciju avio karata možete da rezervišete avionsku kartu za maloletno dete, ali bih Vas zamolila da nam odmah nakon toga pošaljete na mail info@aerogaga.com broj rezervacije i zahtev da se obezbedi pratnja deteta u oba smera. Mi ćemo obavestiti avio kompaniju koja obavlja taj let do Amsterdama da je potrebno da obezbede pratnju i informisaćemo vas kolika je doplata.

Uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085, za pozive iz Srbije, pri čemu su razgovori upućeni sa fiksnog telefona besplatni
  • +381-62-28-00-29, za pozive iz inostranstva i sa mobilnih telefona

Online rezervisanje avio karata za Amsterdam

Na linku Jeftine aviokarte do Amsterdama možete proveriti ponudu letova i cene za bilo koji datum.

Putno osiguranje

Poželjno je da za putovanje deteta u Holandiju kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Opcije za plaćanje avio karata i polise osiguranja

Rezervisanu avionsku kartu, kao i putno osiguranje možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Hoteli u Amsterdamu

Na linku Amsterdam - online hoteli možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja u Amsterdamu.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA