Pratnja stjuardese za dete

Zanima me kako se može obezbijediti pratnja stjuardese za putovanje u Hamburg preko Minhena. Povratna karta je već rezervisana preko interneta. Šta je potrebno od dokumenata osim putne isprave? Dijete je staro 14,5 godina.

ODGOVOR

Pratnja stjuardese za maloletno dete

Pratnja stjuardese za maloletno dete se može obezbediti, ali je to usluga koja se dodatno plaća, a cena zavisi od avio kompanije koja obavlja let.

Ako ste avionsku kartu rezervisali preko našeg Aerogaga online sistema za prodaju avio karata, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete broj rezervacije. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijom koliko košta usluga pratnje stjuardese i o svemu ćemo vas obavestiti.

Avionske karte - online prodaja

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Unesite destinaciju i datum putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova. Kada pronađete let koji vam odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Detaljno uputstvo koje opisuje kako da na našem sajtu rezervišete kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online prodaja

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko interneta na našem sajtu, preko linka Uniqa putno osiguranje. Popunite formular svim potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA