Prenos bas gitare avionom

Postovani, interesuje me koji je najjeftiniji nacin za prenos bas gitare dimenzija 134cm visine 34 cm sirine. Da li je tacno da za gitaru moram da kupim jos jednu avio kartu tj. mesto?

ODGOVOR

Transport muzičkih instrumenata zavisi od avio kompanije. Ukoliko ste kartu kupili na avio kompaniji Air Serbia na linku Transport muzičkih instrumenata pogledajte sve informacije o transportu, a ukoliko je u pitanju neka druga avio kompanija morate ih lično kontaktirati.

Da pogledate ponudu avio karata za neko naredno putovanje i online rezervišete kliknite na link Jeftine avio karte za sve destinacije

Ukoliko se ne snalazite u vezi pravljenja rezervacije slobodno me možete kontaktirati pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085.
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA