Prevoz psa od Beograda do Stokholma

Zanima me da li imate u ponudi prevoz psa direktnim putem iz Beograda za Stockholm. U pitanju je odrasla zenka labradora tezine 35kg.

ODGOVOR

Do Stokholma postoji direktan let jedino kompanijom Air Serbia, medjutim, oni nemaju mogućnost transporta kućnih ljubimaca koji su teži od 8 kg.
Da pogledate ponudu svih kompanija kliknite na Letovi do Stokholma
Ukoliko pas putuje u pratnji čoveka rezervišite let i napomenite da putujete sa psom, pa ćemo proveriti sa izabranom kompanijom koji su uslovi.
Ukoliko pas putuje bez pratnje, morate da se obratite Cargo službi kompanije koja je prevozilac.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Stokholm.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA