Prodaja avionskih karata preko interneta

Kako ste jedino predstavništvo na području bivše Jugoslavije, molim da mi pomognete u slijedeće opisanoj problematici.
On flight Salt Lake city (Delta airliness) - Paris - Budapest (Malev) I received BROKEN keyboard. Malev ground handling company gave me s damage report: file reference: BUDMA29469 / 09NOV11 / 1706GMT name: ETEROVIC Initials ANTE / AE FLIGHT: DL170 / 08NOV 7 MAL+533 7 09NOV ROUTING: SLC /CDG / BUD TYPE: GY85XXX Contact me to resolve my problem and explain procedure reclaim.

ODGOVOR

Aerogaga - prodaja avionskih karata preko interneta

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata za sve svetske destinacije. Preko našeg online sistema možete da pregledate ponudu svih raspoloživih letova koje obavljaju sve svetske avio kompanije za bilo koju destinaciju i datum putovanja, da online rezervišete i kupite avionske karte.

Za objašnjenje poruke za let preko aviokompanije Malev koju ste dobili neophodno je da se obratite agenciji preko koje ste kupili avionsku kartu, jer mi nažalost ne raspolažemo podacima o ovom letu.

Online rezervacija avionske karte

Na linku Najjeftinije avionske karte pogledajte ponudu letova za sve svetske destinacije sa cenama. Kada izaberete odgovarajući let, na istom linku možete online besplatno da rezervišete i kupite avionsku kartu.

Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avionske karte

Rezervisanu aviokartu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije. Ako plaćanje obavljate iz Srbije, na raspolaganju su vam sledeći načini:

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA