Program porodicnih iseljenickih viza

Poštovani
Postoji li program porodičnih iseljeničkih viza za vašu zemlju?

ODGOVOR

Ukoliko vas zanima program porodicnih iseljenickih viza morate direktno kontaktirati ambasadu zemlje u koju želite da se iselite. Spisak ambasada, kao i njihove adrese i kontakt telefone pronaći ćete na linku Ambasade

Kada dobijete iseljeničku vizu i sredite papire, na našem sajtu možete kupiti avionske karte za svoje putovanje.

Avio karate - online rezervacije

Cene karata proverite na linku Jeftine avio karte
Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom broja 0800.085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli - online rezervacije

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA