Program za donacije

Poštovani,
Obraćam Vam se s dužnim poštovanjem u nadi da ćete imati razumevanja. Interesuje me da li u Vašoj kompaniji postoji program donacija za pojedince. Ukoliko postoji molila bih da mi dostavite Vašu mejl adresu kako bih Vam mogla uputiti molbu sa pratećom dokumentacijom.
Unapred hvala na razumevanju.

S poštovanjem, Marijana Matic

ODGOVOR

Program za donacije

Aerogaga je agencija za online prodaju avionskih karata, naručivanje putnog osiguranja i rezervaciju hotela i nažalost nemamo nikakav program za donacije.

Avionske karte - online rezervacija

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja i destinaciju proverite na linku Jeftine avionske karte.

Ako vam je prilikom rezervacije karata potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije ili na +381-62-280029, ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da kupite putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Online rezervacija hotela

Za putovanje u inostranstvo možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj u mestu gde planirate da odsednete, a ponudu pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA