Programi za nagradjivanje putnika

Molim vas, kažite mi kako da se učlanim u vaš program sakupljanja milja?
Hvala puno

ODGOVOR

Programi za nagradjivanje putnika

Aerogaga se bavi prodajom avionskih karata preko interneta svih avio kompanija, a programe za nagrađivanje putnika u vidu sakupljanja milja organizuju avio kompanije, a ne mi. Zato vam preporučujem da se učlanite u programe za sakupljanje milja avio kompanija sa kojom najčešće letite i istovremeno možete biti član većeg broja programa, jer ne postoji nikakvo ograničenje.

Jedan od najpoznatijih i najvećih programa sakupljanja milja u Evropi je Miles & More, koji je organizovala avio kompanija Lufthansa. Više informacije o ovom programu možete pročitati na linku Miles & More Lufthansa.

Ako se učlanite u Miles & More program, možete da sakupljate milje za sve vaše letove, a koje obavljaju članice Star Alliance grupe (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, LOT, Croatia Airlines, Air Canada...).

Online kupovina avio karte

Preko Aerogaga sajta možete da rezervišete i kupite avionske karte za putovanje sa bilo kojom avio kompanijom i ostvarite pravo na sakupljanje milja za program čiji ste član. Dovoljno je da samo prilikom rezervacije karte izaberete program čiji ste član i unesete broj vaše članske karte:

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online rezervacije.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online naručivanje polise za putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, asada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA