Promena aviokarte

Ja bih 25. februara krenula iz Melburna za Beograd. Da li ima mesta u prvom avionu za Beograd, a inače imam povratnu kartu Beograd-Melburn, Melburn-Beograd za 20. mart iz Melburna u 3.40h, Melburn-Dubai-Istambul-Beograd. Kakve su mi šanse da pomerim tu rezervaciju za taj dan i koliko se okvirno doplaćuje?
Unapred zahvalna

ODGOVOR

Promena datuma povratka

Ako ste povratnu avionsku kartu Beograd - Melburn kupili preko Aerogaga sajta, potrebno je da mi na mail info@aerogaga.com pošaljete vaš broj rezervacije i zahtev za promenu datuma povratka sa 20.03.2012. na 25.02.2012. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijama koje obavljaju taj let da li je moguća promena vaše aviokarte i ukoliko je to dozvoljeno obavestićemo vas putem mail-a kolika bi bila doplata za povratak 25.02.2012.

Avionske karte - online rezervacija

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Za pozive iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti preko našeg sajta. Na linku Uniqa putno osiguranje popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA