Promena avionske karte zbog zdravstvenih problema

Imamo karte ja i moja cerka Jelena za Copenhagen povratne karte sa letom 30.avgusta i povratak 08.septembra. Zbog mojih neizbeznih zdrastvenih problema radio sam kornografiju 16.avgusta i kako nije u redu imam zakazan pregled 29.avgusta i mozda ostanak u bolnici na VMA.
Pa je moje pitanje, da li je moguća promena avionske karte let za nekih sedam dana posle zakazanog leta 30.avgusta isto i povratak za sedam dana, odnosno 8.septembra kasnije za sedam dana. Koji su uslovi kolika je doplata meni i cerci.
Zahvalni smo dovidenja!

ODGOVOR

Navedite nam koja je šifra vaše rezervacije pa ćemo videti koje su mogućnosti za promenu karte.
Takođe, možete nam poslati i kompletnu lekarsku dokumentaciju o bolesti kako bi mi prosledili kompaniji i oni to uzeli to obzir.

Da proverite cene avionskih karata ka svim destinacijama kliknite na Avio karte
Na gore navedenom linku možete izvršiti online rezervaciju za let koji vam odgovara Uputstvo kako da online kupite kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom broja 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite 00381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA