Promena datuma leta na avio karti

Poštovani, planiram da kupim avionsku kartu za kraj februara pa me zanima ukoliko budem morala da pomeram datum leta (možda koji dan kasnije) koji su uslovi (da li se doplaćuje, do kada može da se menja termin leta, i sl.)
S poštovanjem, Svetlana Jakovljević

ODGOVOR

 Promena datuma leta na avio karti

 Na već izdatoj avio karti u većini slučajeva promena datuma leta je moguca uz plaćanje penala a sve promene, u većini sluačjeva, je moguće raditi najkasnije jedan dan pre leta.
 Iznos penala zavisi od tarife po kojoj je izdata karta.
 Predlažem vam da vi prvo rezervišete kartu a onda se konsultujte sa nama koji su uslovi u slučaju pomeranja datuma leta.

 Online rezervacije avio karata

 Svakog momenta na linku Avio karte možete rezervisatikartu za let koji vam odgovara

 Uputstvo kako da online rezervišete avionske karte preko sajta Aerogaga pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu preko interneta?.
 Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

 Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
 Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

 

 Putno osiguranje Uniqa

 Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
 Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
 Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA