Promena datuma povratka za povratnu avio kartu

Poštovani,
Imam rezervisanu povratnu kartu na relaciji Beograd-Rim-Beograd. Povratak iz Rima je 28. januara 2012. Medjutim, ja bih hteo da pomerim povratak iz Rima za 01. februar 2012. Molim vas da mi objasnite da li je to moguce i kako.

Hvala!

ODGOVOR

Promena datuma povratka za povratnu avio kartu

Da li postoji mogućnost promene datuma povratka ili ne, kao i pod kojim uslovima, zavisi od tipa avionske karte koju ste kupili. Ako ste avionsku kartu kupili preko Aerogaga sistema za prodaju karata, pošaljite mi broj rezervacije i precizan zahtev na mail info@aerogaga.com. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijom koja obavlja taj let da li može da se promeni datum povratka za 1.2.2012. i kolika bi bila doplata i obavestićemo vas.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da uvek imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti i preko interneta, na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA