Promena podataka na avionskoj karti

Na pasošu meni i mog deteta piše prezime Đorđević, a na kartama Djordjevic, zanima me da li će to možda predstavljati problem, ili da se karte izmene sa prezimenom, kao što stoji u pasošu? Drugo pitanje je sledeće: karte sam kupila preko vašeg sajte, zanima me gde preuzimam origilne karte? Hvala unapred. Pozdrav, Dragana

ODGOVOR

Promena podataka putnika

Na avionskoj karti moraju biti upisani apsolutno tačni podaci o putnicima, identični podacima iz pasoša. Ukoliko postoji bilo kakva greška, neophodno je ispraviti je, jer u suprotnom na aerodromu putnik neće biti primljen na let. Da bi se izvršila bilo koja promena podataka, najčešće je potrebno da se izvrši doplata, a visina doplate zavisi od avio kompanije koja obavlja let.

Za vaš slučaj, gde je na avionskoj karti pogrešno upisano prezime Djordjevic umesto Dordevic, obavestili smo aviokompaniju i oni su naznačili na karti koja je greška načinjena, bez ikakve doplate. Pošto je ispravka izvršena, sada nećete imati nikakav problem prilikom putovanja.

Elektronska avio karta koju ste dobili mailom je potpuno validan dokument za putovanje i nema potrebe da negde idete i preuzimate originalnu kartu. Samo je odštampajte sa mail-a i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje za let.

Kupovina avionske karte preko interneta

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije avio karte, detaljno uputstvo možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA