Promene aviokarte

Recite mi molim Vas koliko sati pre leta može da se promeni datum putovanja?

ODGOVOR

Promene aviokarte

Promena datuma putovanja nije moguća za sve avionske karte.
Ukoliko avionska karta koju ste kupili dozvoljava promene, uslovi za pomeranje datuma putovanja zavise od avio kompanije koja obavlja let, kao i od raspoloživosti mesta na letu za datum kada biste želeli da putujete.

Ako ste avionsku kartu kupili preko Aerogaga sajta, ukoliko želite da promenite datum putovanja potrebno je da mi na mail info@aerogaga.com pošaljete vaš broj rezervacije i tačan zahtev za koju promenu ste zainteresovani. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijama koje obavljaju taj let da li je moguća tražena promena i kolika bi bila doplata, pa ćemo vas obavestiti putem mail-a.

Online prodaja avionskih karata

Na linku Jeftine avio karte možete proveriti cene avio karata za bilo koji datum putovanja.

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Kupovina avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela

Na linku Online Hoteli možete da rezervišite sebi i hotelski smeštaj u mestu gde putujete. U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotelski smeštaj možete ga odmah rezervisati i platiti karticom, online.

Online naručivanje Uniqa putnog osiguranja

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja. Čim evidentiramo vašu uplatu, polisa putnog osiguranja će vam biti poslata na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA