Promene na avio karti

Poštovani,
Rezervisao sam i uplatio preko Vas 4 povratne karte za Istanbul za 11.04.2012. godine, br. rezervacije je L01SLG. Međutim, dva lica koja su na navedenoj rezervaciji imaju problema sa datumom putovanja, pa bi im odgovaralo da se promene rezervaciju za kasniji period, ili pak da svoja mesta ustupe svojim prijateljima koji mogu da putuju tog datuma. Molim da mi odgovorite o mogućnostima za navedeni problem.
S poštovanjem, Janković Petar

ODGOVOR

Promene na avio karti

Da bismo proverili pod kojim uslovima je moguće pomeranje datuma putovanja za dva putnika, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete precizan zahtev za koji datum biste želeli da promenite kartu. Proverićemo sa avio kompanijom koja obavlja let da li je to moguće (zavisno od broja slobodnih mesta na letu) i uz koliku doplatu, pa ćemo vas obavestiti.

Kupovina avio karte preko interneta

Na linku Jeftine aviokarte možete da pogledate ponudu letova za bilo koji datum putovanja.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode. Sada možete da ga naručite online preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.

Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA