Promo kod za kupovinu avio karte

Postovani,
Informisana sam da postoji karta koja je veoma snižena, ukoliko se dobiva karta milja, tj. to je popust za one koji stalno putuju vasom aero agencijom. Posto sam ja vas stalni putnik, molim Vas da mi odgovorite kako mogu dobiti taj popust.
S postovanjem,VJ

ODGOVOR

 Promo kod za kupovinu avio karte

 Prilikom kupovine avionske karte preko našeg sajta, dobijate PROMO KOD, na osnovu koga ostvarujete popust na kupovinu avio karte.

 Ukoliko ste već kupili avionsku kartu preko Aerogaga sistema za online prodaju karata, u mail-u vam je naveden promotivni kod. Potrebno je samo da ga prilikom prve naredne kupovine avio karte unesete na strani za plaćanje u polje prikazano kao na slici. Kliknite na dugme Proveri i videćete da će se ukupna suma umanjiti za vrednost promo koda.

 Online kupovina avionske karte

 Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

 Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
 Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 

 Putno osiguranje - online kupovina

 Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.
 
 


 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA