Provera rezervacije preko Galileo Travelport

Pokusavao sam da proverim rezervaciju broj 228366 sa prezimenom Maksimovic ne Travelportu i ne može? Da li za kompanije Lufthansa i Swiss moze da se sabira prtljag ako dve osobe putuju da bi imali jedan veliki kofer? Da li se prilikom presedanja preuzima prtljag i ponovo bukira u ovom slucaju u Minhenu preko Lufthanze u odlasku i u Cirihu u povratku preko Swiss avio kompanije. Pokusavao sam telefonski da vas dobijem na call centar i na mobilini i niko se ne javlja, da li postoji radno vreme u slučaju promene rezervacije da li samo mozemo preko mail-a da vam se obratimo?

ODGOVOR

Provera rezervacije preko Galileo Travelport

Proveru rezervacije na Galileo Travelport možete da izvršite na osnovu prezimena putnika i broja rezervacije u Galileo sistemu, a za vašu kartu to je maksimovic i THVQHU (a ne 228366).

Naše radno vreme je od ponedeljka do petka od 9h do 20h.
Za sve savete u vezi rezervacija avio karata možete nas pozvati na broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš kontakt telefon je +381-62-28-00-29.

Ukoliko imate potrebu za bilo kakvom promenom rezervacije, van našeg radnog vremena možete nas kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com.

Putovanje sa međusletanjem

Prilikom putovanja avionom, koja god avio kompanija da je prevoznik, ograničenje dozvoljenog prtljaga je definisano po putniku i kofer ne sme da pređe definisanu težinu (najčešće je to 20kg) i dimenzije. Ukoliko kofer pređe dozvoljenu težinu, svako prekoračenje težine prtljaga se dodatno plaća. Zbog toga ne možete da ponesete jedan veći kofer, umesto dva manja (osim ukoliko ste spremni da platite nadoknadu za prekoračenje težine), jer nema sabiranja prtljaga.

Prtljag se čekira pri poletanju do krajnje destinacije putovanja i prilikom međusletanja (u Minhenu ili Cirihu) ne preuzimate čekirani prtljag, već samo sa ručnim prtljagom prelazite iz jednog aviona u drugi. Znači, nema nikakvog čekiranja prilikom međusletanja, već samo pri ukrcavanju u avion za naredni let dajete boarding pass (a koji ćete dobiti prilikom prvog čekiranja u Beogradu, odnosno u Pragu pri povratku)

Kupovina avio karata preko interneta

Cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju proverite na linku Jeftine aviokarte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online odmah nakon rezervacije

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA