Putovanje bebe avionom

Poštovani,
Interesuje me da li beba od pet meseci može nesmetano da putuje avionom (prekookeanski let)? Imamo sve potvrde od lekara da je beba ok.
Unapred Hvala!

ODGOVOR

Putovanje bebe avionom

Nema nikakvih smetnji za putovanje bebe avionom i beba od pet meseci može bez ikakvih problema da leti, čak i kada je u pitanju preko okeanski let.

Online rezervacija avio karata

Preko Aerogaga sajta možete rerezvisati avio karte za bilo koji let i za odrasle osobe i za bebu. Nakon kupovine, putem mail-a dobijate elektronske avio karte (e-ticket) i to je originalni dokument, validan za putovanje.

Preko linka Jeftine aviokarte za prekookeanski let možete da proverite cene za bilo koji datum

Uputstvo za rezervaciju avio karata preko interneta

Instrukcije kako se vrši rezervacija karata preko našeg sajta pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Rezervacija karata može da se obavi i putem telefona.
Broj za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije je 0800-085085, a ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite nas na +381-62-280029

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Online rezervacija hotela

Preko našeg sajta možete rezervisati i hotelski smeštaj u mestu gde putujete, preko linka Online Hoteli. Kada izaberete odgovarajući hotel, prilikom rezervacije je potrebno da na našem sajtu ostavite broj vaše kartice kao depozit, a plaćanje se vrši na licu mesta u hotelu.

Online rezervacija putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA