Putovanje maloletnika WizzAir-om

Zanima me da li dete od 13.5 godina može bez pratnje da ide za Malmö sa Wizz Air-om iz Niša?

ODGOVOR

Deca mlađa od 14 godina mogu da lete samo u pratnji odrasle osobe koja mora imati najmanje 16 godina i koja preuzima kompletnu odgovornost nad detetom.

Sve ponude možete pogledati na linku Niš Malme, gde možete uraditi i rezervaciju.

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Malmea. 

Na društvenim mrežema Facebook-u i Twitter-u možete pratiti promocije, a takođe ćete naći brojne informacije, pre svega koja je procedura za putovanje maloletnika različitih godina, kao i koja dokumentacija je potrebna.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA