Putovanje psa avionom bez vlasnika

Može li se pas poslati bez vlasnika u drugu zemlju?

ODGOVOR

Putovanje psa avionom bez vlasnika je moguće isključivo kargo službom, dok pas koji putuje sa putnikom može leteti u kabini aviona. Svaka avio kompanije propisuje različite uslove za prevoz pasa tako da je neophodno da nam pošaljete upit na info@aerogaga.com, navedite šifru rezervacije putnika i tačne dimenzije psa (težinu psa sa transporterom i tačne dimezije). 

Ponudu svih letova možete pogledati na Najpovoljnije avio karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA