Putovanje psa avionom do Irske

Poštovani,

Sestra mi putuje u Irsku ovih dana i ostavlja svog psa (šicu pudlicu od 7 kg) kod nas ali mi bismo kasnije uzeli psa i prevezli ga do Irske ako je to moguće. Čitajuci forume shvatili smo šta sve treba za psa, samo nas zanima kojom aviom kompanijom možemo putovati, a da je uključen i kućni ljubimac sa nama do Irske.

S poštovanjem, Iva Komarec

ODGOVOR

Putovanje psa avionom do Irske je moguće. Nakon rezervacije avio karte za Vas neophodno je da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com, navedite tačnu težinu psa i dimenzije sa transporterom, mi ćemo Vaš upit proslediti avio kompaniji.

Najpovoljnija avio karta do Irske iznosi 241 euro. Let je sa presedanjem u Frankfurtu, u dolasku je pauza 55 minuta, a u povratku 2 sata. Avio kompanija je Lufthansa.

Ponudu svih letova možete pogledati na Beograd Dablin

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA