Razlika između ekonomskih klasa Etihad Airways

Koja je razlika između ekonomskih klasa: Economy Breaking Deals, Economy Saver, Economy Value i Economy Freedom? Da li kada biramo odlazak i povratak možemo uzimati različite klase?

ODGOVOR

Sve četiri ekonomske klase odnose se isključivo na Etihad Airways letove.

economy-value

Economy Breaking Deals je najniža tarifa, obično je dostupna prilikom nekih promocija. Dozvoljeni prtljag u okviru ove tarife je 7 kg ručni i 23 kg kabinski. Možete da zaradite 25% Etihad Guest milja. Za ovu tarifu se plaćaju najviše naknade ukoliko dođe po promene datuma leta, a ne postoji mogućnost otkazivanja leta, kao i dograđivanja do više tarife.

Economy-Freedom

Economy saver predstavlja višu tarifu, a razlika je u tome što sa njom možete ostvariti 50% milja. Postoji mogućnost plaćanja nadgradnje do više tarife, kao i plaćanje dodatnih milja.

Economy Value vam omogućava da ponesete 2 kabinska prtljaga, do 23 kg, kao i niže naknade ukoliko dođe po promene datuma leta ili otkazivanja.

Takođe postoji mogućnost plaćanja nadgradnje do više tarife, kao i plaćanje dodatnih milja.

economy-saver

Economy Freedom je najviša ekonomska tarifa, i pogodnosti koje je izdvajaju od prethodne tarife su 100% Etihad Guest milja, promena datuma putovanja i otkazivanje bez plaćanja naknade, kao i prioritet prilikom čekiranja.

Možete uzimati različite klase kada birate odlazak i povratak, u zavisnosti od raspoloživih mesta na letu.

economy-breaking-deals

Ukoliko želite da pogledate ponude avio karata, kao i promocije koje se nalaze na našem sajtu kliknite na link Etihad Airways letovi

Plaćanje možete izvršiti na nekoliko načina:

- direktno na sajtu Visa (deviznom ili kreditnom) ili Master kreditnom karticom. Neophodno je da se prvo registrujete na ovom linku kako bi imali mogućnost plaćanja karticom. Debitnim karticama nije moguće plaćanje online

- uplatnicom ili ebankingom - nakon završetka rezervacije stići će vam kompletno uputstvo kako da izvršite uplatu. Ukoliko plaćanje vršite nakon 16h ili u pošti ili vikendom neophodno je da slikate uplatnicu ili skenirate i prosledite nam na mail info@aerogaga.com ili na broj +381692800290 (WhatsApp ili Viber).

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i imaćete svakodnevni uvid u brojne promocije Etihad Airwaysa, kao i obaveštenja vezana za nedoumice putnika (kako najbrže preći od jednog do drugog aerodroma, kako spakovati kompletnu garderobu u ručni prtljag,…).

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA