Refundacija Malev avio karata

Molila bih vas za informacije o zahtevu za refundaciju karata agencije Malev kojoj je sud proglasio bankrot 14.02.2012 i sad teče rok od 40 dana za podnošenje zahteva. Da li je agencija Aerogaga podnela zahtev za refundaciju i da li možemo da saznamo kada ćemo dobiti novac nazad?
Hvala pozdrav

ODGOVOR

Odmah nakon objavljivanja bankrota Malev avio kompanije podneli smo zahteve za refundaciju karata za sve nase putnike. Avio kompanija za sada ne odgovara, link za refundaciju je jos uvek blokiran tako da i mi ocekujemo odgovor od njih. Oni ce se i preko medija zvanicno oglasiti i reci kada ce biti moguce refundacije.

Čim se to bude desilo i avio kompanija nama vrati novac za sve putnike mi ćemo vas kontaktirati i prebaciti novac za vaš račun. Do tada, nažalost ne možemo vam ništa detaljnije reći.

Na linku Avionske karte za ceo svet možete proveriti cene letova za željeni datum putovanja

Online kupovina avio karata

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na pročitajte na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana (ponedeljak - petak) od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Plaćanje avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte možete platiti na neki od sledećih načina: gotovinski, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Najbolja ponuda hotela

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj predlažem vam da kliknite link Hoteli i pogledate raspoloživost hotela. Plaćanje se vrši odmah nakon rezervacije online na samom sajtu Visa ili Master kreditnom karticom.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA