Refundacija neiskorišćene avio karte

Da li imam pravo na refundaciju novca na neiskoristenu avio kartu, odnosno iskorišćena je karta u jednom pravcu a u povratku nije.
Kome se obraćam zahtevom i u kom roku.
Mica

ODGOVOR

Refundacija neiskorišćene avio karte

Ukoliko želite da proverite da li vam za neiskorišćen povratni segment avio karte sleduje bilo kakva refundacija potrebno je da nam dostavite šifru vaše rezervacije ili ime putnika koji je leteo kako bi smo kontaktirali kompaniju i obavestili vas da li imate pravo na povracaj dela novca.

Uputstvo za online kupovinu

putstvo kako da online rezervišete avionske karte preko sajta Aerogaga pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu preko interneta?.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA