Rent-a-car od Antalije do Side

Ako bukiram let Sarajevo Antalija od 04. do 14. septembra mogu li preko vas organizovati rent-a-car od Antalije do Side (1 dan) i u povratku isto. Vozilo mi ne treba tokom boravka u Side. Može opcija i sa vozačem. Hvala

ODGOVOR

Za rent-a-car od Antalije do Side predlažem da kontaktirate rent-a-car agenciju, mi smo isključivo portal za prodaju aviokarata. 

Avio karte Sarajevo Antalija

Najpovoljnija aviokarta od Sarajeva do Antalije iznosi 245 eura sa svim taksama i kompletnim prtljagom (ručni do 8 kg i čekirani do 23 kg). Let je preko Istanbula Turkish Airlines aviokompanijom. 

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Sarajevo Antalija ili kliknite na žuto dugme sa desne strane

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA