Rezervacija avio karte za kanadsku vizu

Poštovanje,
da li mi možete reći ako bi rezervisao kartu za let u Kanadu, Calgary, a tek trebam da predam papire za vizu i u tom slučaju treba mi rezervacija leta kako bi ambasadi u Beču prikazao da imam povratnu kartu i u slučaju da mi ne odobre vizu da li mogu da tražim povrat novca, rezervacija bi bila krajem maja i bila bi na mjesec dana povratna karta i da li mogu kad i ako odem u Kanadu promijeniti datum povratka u slučaju da ostanem do isteka vize tj. tri mjeseca.

A u medjuvremenu planiram da idem u Marakeš - u Menaru. Još ne znam datume putovanja, ali dajte da vidim ko leti i kako tj. koji je kod za pretragu, pa da mogu da odlučujem.

ODGOVOR

Rezervaciju za potrebnu dokumentaciju za dobijanje Kanadske vize možete napraviti na linku Letovi za Kalgari. Potrebno je da unesete sve podatke iz pasoša prilikom rezervacije karte i rezervacija ništa ne košta. Kada dobijete vizu na gore navedenom linku možete da kupite avio kartu po garantovano najnižoj ceni. Moj predlog je da prvo dobijete vizu, a zatim kupite avio kartu. Za slučaj da kušite kartu pre dobijanja vize, a budete odbijeni sve zavisi od tarife karte da li može da vam se vrati novac ili ne. Neke avio kompanije uz priloženu odbijenicu vraćaju pun iznos karte, a neke ne.

Za promenu datuma povratka vrši se doplata. Cena promene zavisi od datuma za koji menjate i od uslova tarife po kojoj ste kupili kartu. Za prekookenaske letove se kreće od 150€.

Što se vašeg putovanja za Maroko tiče, sve raspoložive letove i cene pogledajte na linku Beograda - Menara, Marakeš - kod za pretragu u okviru maske je RAK, unesite nakon toga dataume putovanja i broj putnika da možete da odaberete let koji vam najviše odgovara.

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom (ova opcija se javlja na zadnjem koraku)

Smeštaj za planirani datum putovanja u Maroku ili ako vam je potreban za dobijanje vize za Kanadu rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA