Rezervacija mesta u avionu, online

Prilikom rezervacije sedista pri online kupovini karata, preko vaseg sajta, JAT-ovim letom, mogla sam da biram odredjena sedista.
Ukoliko idem direktno preko JAT-ovog sajta, ta sedista nisu slobodna, bar ne sva (pritom ih ja nisam rezervisala).
Sta se desava i da li mogu da se oslonim na vasu listu slobodnih mesta?

ODGOVOR

Rezervacija mesta u avionu

Uvek kada unapred rezervišete mesta nije sasvim sigurno da ćete dobiti ta sedišta jer prednost imaju invalidi i majke sa decom.
U većini slučajeva mesta dobijate tek na čekiranju.

Cene karata za željeni datum leta ili destinaciju proverite na linku Jeftine avio karte.

Kada pronađete let koji vam odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na Kako da kupim?

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban neki savet, pozovite nas telefonom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za boravak u bilo kom gradu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA