Rudarski inženjeri u Kanadi

Poštovani,
zovem se Marko Ivković, i živim u Lajkovcu. Rođen sam 26.07.1987. u Lazarevcu. Završio sam Rudarsko-geološku fakultet Univerziteta u Beogradu. Kao i master studije na pomenutom fakultetu. Zanima me da li ima potrebe za rudarskim inženjerima u Kanadi, smer Površinska eksploatacija ležišta mineralnih sirovina.. Posedujem poznavanje engleskog jezika,kao i rad na računaru. O dodatnim informacijama mogu Vam poslati svoj CV. Nadam se da ćete u što kraćem roku razmotriti ovu poruku, i odgovoriti mi. Hvala Vam unapred.
Marko Ivković mast.inž.rud.

ODGOVOR

Rudarski inženjeri u Kanadi su sigurno traženi jer ima dosta posla. Nažalost mi vam ne možemo pomoći oko pronalaska adekvatnog posla već morate to sami da pogledate na internetu i aplicirate.
Kad vam posao bude potvrđen, potrebno je da aplicirate za radnu vizu. Šaljete dokumenta na adresu: Embassy of Canada, Visa and Immigration Section, Laurenzerberg 2, 1010 Vienna, Austria.

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Instrukcije za kupovinu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban savet ili moja asistencija prilikom rezervacije karte na sajtu pozovite me na broj:

  • 0800/085085 sa fiksnog telefona iz Srbije
  • 062/280029 iz inostranstva i sa mobilnog telefona.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ukoliko želite da kupite avio kartu iz inostranstva najbolje je da to učinite putem Visa ili Master kartice

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA