Saglasnost jednog od roditelja za putovanje

Postovani, uskoro putujem za Holandiju sa maloletnim detetom na dve nedelje. Da li mi je potrebna saglasnost oca deteta iako smo sudski razvedeni i dete je povereno meni na cuvanje i vaspitavanje. On nema nista protiv, ali me zanima da li mi treba njegova overena saglasnost pored presude. Inace, dete ima isto prezime kao i ja. Hvala unapred.

ODGOVOR

Bez obzira da li ste razvedeni ili ne, morate da imate saglasnost drugog roditelja koji ne putuje overeno i potpisano. Preuzima se u opštini ili sudu.

Da pogledate ponudu avio karata za željeno putovanje kliknite na Jeftine avio karte za sve destinacije

Na gore navedenom linku možete napraviti sami rezervaciju, a ako vam prilikom rezervacije karata bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA