Školovanje u Australiji

Studiram pomorski fakultel u Kotoru i saznao sam da je vrlo moguće dobiti australijsku vizu i na njenom tlu nastaviti školovanje. Možete li mi pojasniti uslove?
Hvala, Nemanja Corbic

ODGOVOR

Školovanje u Australiji

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata i hotelskog smeštaja, pa ne raspolažemo detaljnim informacijama o dobijanju australijske vize za školovanje. Preporučujem vam da posetite link Studiranje u Australiji i informišete o različitim mogućnostima i uslovima za dobijanje australijske vize radi školovanja, a možete direktno kontaktirati i Ambasadu Australije:

Australijska Ambasada

Vladimira Popovića 38-40
11100 Novi Beograd
Telefon: +381-11-3303400
Faks: +381-11-3303409
Telefon i Faks za vize i imigraciju: +381-11-3303441

web: http://www.serbia.embassy.gov.au/bgde/home.html

Kupovina avionske karte

Za putovanje u Australiju, avionske karte po najpovoljnijoj ceni možete rezervisati online, preko Aerogaga sistema za prodaju avio karata.

Cene avionskih karata za bilo koji datum leta proverite na linku Jeftine aviokarte za Australiju.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj +381-62-280-029 ili na 0800-085-085, ako zovete sa teritorije Srbije.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Hoteli - online rezervacije

Na linku Online rezervacija hotela pogledajte raspoložive hotele i cene za planirani boravak u bilo kom gradu.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA