Spanair otkazani letovi

Poštovani,
Preko vase agencije smo suprug i ja kupili karte Spain aira. Molim Vas da mi zbog novonastale situacije, otkaza svih letova pomenute avio kompanije kažete šta je potrebno da mi učinimo kako bi refundirali naš novac? Kome je sve potrebno da se pisanim putem obratimo?
Unapred zahvalna na odgovoru.
S poštovanjem, Tatjana Zecevic

ODGOVOR

Spanair otkazani letovi

Za sve otkazane letove koje je trebala da obavi avio kompanija Spanair još uvek čekamo instrukcije od međunarodne organizacije za avio prevoz (IATA) na koji način da izvršimo refundaciju uplaćenih sredstava za kupljene avio karte. Čim dobijemo informaciju, obavestićemo vas.

Online kupovina avio karata

Letove i cene karata za bilo koji datum putovanja preko drugih avio kompanija pogledajte na linku Aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online rezervacije.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA