Štampanje e-karte

Postovani,
Da li je potrebno kartu odstampati od teksta sa naznakom Pasinger(s) ili samo deo sa naznakom e-ticket kako bi bila validna?

ODGOVOR

Štampanje e-karte

Na odštampanoj karti najbitnije da bude vidljiv broj karte, ostali detalji su bitni samo za vas (kako bi u svakom momentu mogli da proverite satnicu i rutu putovanja).
U svakom slučaju vama za putovanje nije potrebna čak ni odštampana avio karta, dovoljno je samo sa pasošem da odete na šalter za čekiranje gde će vas osoblje naći u sistemu i dati vam boarding pass.

Online rezervacije hotela

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj predlažem vam da kliknite link Hoteli i pogledate raspoloživost hotela u Cirihu.
Plaćanje se vrši odmah nakon rezervacije online na samom sajtu Visa ili Master kreditnom karticom.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Cene avio karata za sve destinacije

Trenutne cene avio karata svakog momenta možete proveriti na linku Jeftine avionske karte

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu
Rezervacija karata vrši se i putem telefona. Broj za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije je 0800/085085, za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite 062/280029

Plaćanje rezervisanih karata

Rezervisane aviokarte na prethodno navedenim linkovima možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • vikendom i za vreme praznika - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online, odmah nakon rezervacije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA