Starije osobe u avion

Let za Švedsku!
Postovani, moja mama ima vec rezervisanu kartu za let Beograd - Geterborg, koju su rodjaci iz Svedske rezervisali putem interneta.
Posto mama prvi put leti, kako i kome da se obrati za pomoc, od samog cekiranja karte pa do ukrcavanja?
Interesuju me detalji, kome da se obrati i da li zaposleni pruzaju takvu pomoc? I jos nesto, mama je srcani bolesnik koji uzima svaki dan terapiju,hoce li biti problema da ponese lekove koje ce koristiti za mesec dana? Hvala unapred

ODGOVOR

Starije osobe u avion

Sva lica kojima je to neophodno, mogu zahtevati pomoć, odnosno pratnju stjuardese od strane kompanije kojom lete, međutim ova usluga se posebno naplaćuje.

Lekovi za licnu upotrebu se mogu nositi u licnom prtljagu. Tu spadaju male kolicine(par tableta)analgetika,lekovi za srcane tegobe,za dijabetes,i druge koje je lekar prepisao kao terapiju.Antidepresivi i ostali lekovi koji spadaju u vrstu droga je vec carinski problem oko nosenja u nekim vecim kolicinama.Te kolicine za carinu iznose max 3 kutije jedne vrste(a zavisi i od vremena vaseg boravka,moze i manje)
Ali i to je mozda pitanje, jer vam mogu potraziti dijagnozu,a u tom slucaju je morate imati kod sebe.
Svaki lek koji je u tecnom stanju ne moze da prelazi 100ml.

Online kupovina avio karata preko interneta

Svakog momenta na linku Jeftine avio karte možete proveriti trenutne cene karata i rezervisati let koji vam odgovara

Uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko našeg sajta pročitajte na Kako da kupim kartu?
Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje vam je neophodno za putovanje u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA