Sticanje obrazovanja za stjuardesu

Na koji način se stiče obrazovanje za stjuardesu?
Unapred hvala :)

ODGOVOR

Obrazovanje stjuardese

Sticanje obrazovanja za stjuardesu vam pruža aviokompanija u kojoj bi ste želeli da radite. Svaka kompanija organizuje kurs za stjuardese koji na kraju polažete.

drese i kontakt telefone kompanija naći ćete na linku Aviokompanije. Preporučujem vam da svaku posebno kontaktirate i raspitate se koje uslove propisuju za stjuardese i na taj način lično stupite u kontakt sa njima

Avio karte preko svih aviokompanija

Avionske karte za sve destinacije možete rezervisati na linku Kupovina karata

Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije avio karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

Rezervisanu kartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putemRaiffeisen web kredit ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ovaj poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29 .

Uniqa putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA