Tečaj za stjuardese

Poštovani interesuje me konkretno kada će biti novi tečaj za kabinsko osoblje (stjuardese) bilo koje aviokompanije ili direktno natječaj za posao istoga.!
Zahvaljujem!

ODGOVOR

 Svaka avio kompanija različito određuje termine za održavanje konkursa za stjuardese pa je najbolje je da se obratite svakoj od njih pojedinačno i raspitate se detaljnije o uslovima konkursa.

 Kontakt telefone i adresu svih kompanija koje imaju predstavništvo u Beograd možete pronaći na linku Avioprevoznici

Kupovina avio karte

 Kada vi ili neko od vaših prijatelja odluči da putuje avionom, avio kartu rezervišite online na linku Letovi za ceo svet
 Karte možete rezervisati i pozivom na broj:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - iz Srbije sa fiksnog telefona

 Ako plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde
 Ako plaćate kartu iz inostranstva kliknite ovde

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA