Temporary Business viza za Australiju

Poštovanje.
Želela bih da se raspitam za dobijanje radne vize za Australiju. Konkretno, Temporary Business (Long Stay) visa (subclass 457). Interesuje me od kad do kad radite sa strankama i kome da se obratim za detaljnije informacije? Hvala unapred!

ODGOVOR

Za dobijanje Temporary Business vize za Australiju morate direktno da kontaktirate ambasadu koja ne nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd. Kontakt telefon je +381-11-330-3400

 Da proverite cene avio karata do Australije za bilo koji datum putovanja kada budete dobili radnu vizu kliknite na Jeftine avio karte.

 Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim? Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 09h do 20h.

 Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

 Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • vikendom - Master, American Express ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

 Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA