Transfer do aerodroma

Da li ste u mogućnosti da obezbedite transfer za putnike od mesta Saar Loisa do aerodroma Frankfurt i da li možete da mi pošaljete predračun za uplatu avio karte?

ODGOVOR

Mi nismo u mogućnosti da obezbedimo transfer za putnike od mesta Saaar Loisa do aerodroma Frankfurt, jer se isključivo bavimo prodajom avionskih karata preko interneta.
Predračun za kupovinu karte generišete sami i to na sledeći način:
na našem sajtu www.aerogaga.com u polju polazak upišete Frankfurt (FRA) a u polju odredište konačnu destinaciju vašeg putovanja,odnosno Beograd (BEG) zatim iz opadajućeg menija izaberite datum polaska (05.11.2010.) i kliknite na dugme traži.


Tada će vam se prikazati sve avio kompanije koje prevoze putnike za izabranu destinaciju i cene karata.
Kada odaberete ponudu koja vam najviše odgovora kliknite na dugme traži i dobićete detaljnije informacije o izabranom letu.
Posle toga klikom na dugme pokreni obračun cene koje se nalazi u donjem desnom uglu dobićete stranicu na kojoj trebate upisati podatke putnika i kupca.


Nakon što popunite sva navedena polja kliknite na dugme izaberi plaćanje i dobićete 3 različite mogućnosti plaćanja vaše karte, kao fičko lice, preko firme, visa ili master karticom, zatim klikom na dugme dalje biće izvrešena rezervacija i odmah ćete dobiti na mail predračun za uplatu avio karte.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA