Transport šteneta avionom

Postovani, interesuje me slanje psa - steneta za Bozicne praznike iz Beograda u Tel Aviv. Konkretno, uslovi, potrebna dokumentacija kontakt osoba i cijena.
Hvala

ODGOVOR

Transport šteneta avionom

Sve avio kompanije dozvoljavaju prevoz kućnih ljubimaca malih dimenzija i težine (kuce, mace, ptice) u putničkoj kabini, pod uslovom da ukupna težina životinje i kaveza ne prelazi 10 kg.
Kućni ljubimci (kuce, mace) čija težina sa kavezom prelazi 10 kg, prihvataju se na prevoz u prtljažnom delu aviona koji je pod pritiskom i koji se greje.
Broj ljubimaca koji se prevoze u putničkoj kabini je ograničen i morate pre leta naglasiti da putujete sa psom.
Cena avionske karte za kućne ljubimce nije fiksna i zavisi od toga kojom kompanijom je let i koja relacija je u pitanju.

Ako putujete u zemlje u okruženju koje nisu članice EU, potreban vam je pasoš za psa, potvrda o vakcinaciji protiv besnila i zaraznih bolesti koja je data životinji najmanje 15 dana pre putovanja.

Cene avio karata za ceo svet

Na linku Avio karte možete proveriti cene avio karata za sve datume leta i sve destinacije
Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati kartu za let koji vam odgovara.
Nakon odabranog leta mi ćemo obračunati koja je cena avio karte za psa.

Uputstvo za online rezervaciju avionske karte možete pročitati na Kako da kupim avio kartu preko interneta .
Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29

Način plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA