Tranzitna kanadska viza

Postovani,
Da li mozete da mi odgovorite da li je prilikom puta Beograd - Columbus (OH) preko Beca (Austrian Airlines OS 0772), Toronta(YYZ) (Austrian Airlines OS 0071) do Columbusa (Air Canada AC 7893) sa američkom vizom potrebna tranzitna Kanadska viza?

ODGOVOR

U ogranicenjima svake karte i rute pise sta vam je potrebno od dokumentacije da bi ste leteli bez ikakvih problema. Uslovi putovanja za svaki datum leta se razlikuju. Potrebno je da na nasem sajtu na linku Letovi odaberete datum putovanja i letove koje zelite (ispod cene nalazi se ikonice bele boje sa slovom i - prikazano je na slici u nastavku odgovora) na koju je potrebno da kliknite kako bi ste se upoznali sa uslovima putovanja kompanija preko kojih letite.

Svakako, preporucujem vam i da kontaktirate Ambasadu Kanade u Beogradu i dobijete potvrdu od njih da li vam je potrebna tranzitna viza ili ne. Adresu i kontakt telefon naci cete na linku Kanadska ambasada

Da online rezervišete avio karatu kliknite na www.aerogaga.com

Detaljno uputstvo za kupovinu karata pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva, kao i placanje hotela - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje za Columbus

Za putovanje u Columbus potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Hotelski smeštaj u Columbusu

Na nasem sajtu mozete rezervisati i hotelski smestaj za boravak u inostranstvu. Cene i opise hotela pogledajte na linku Hoteli, a bookiranje vrsite tako sto odmah nakon rezervacije placate smestaj online Visa ili Master karticom.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA