Tranzitna viza za let do Kanade

Da li ukoliko letim za Kanadu preko Velike Britanije ili Amerike, moram da vadim i Britansku odnosno Američku tranzitnu vizu? Šta se dešava ukoliko dobijem odbijenicu u ambasadi, a kupila sam avio kartu? Da li imam pravo na povraćaj novca?

ODGOVOR

Tranzitna viza za let do Kanade

Ukoliko letite preko Velike Britanije i ne napustate zonu medjunarodnih letova a zadrzavanje je krace od 24 sata viza nije potrebna.
Za sve letove preko Amerike potrebna je tranzitna viza.
Ukoliko ne dobijete vizu u vecini slucajeva kompanije refundiraju pun iznos uz prilozenu odbijenicu.

Cene avio karata za sve datume i destinacije proverite na linku Jeftine avio karte

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na 062.280029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Uniqa putno osiguranje za Kanadu

Za putovanje u Kanadu poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za period boravka u Kanadi.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA