Trudnice na Ryanair letu

Poštovani,

Moja supruga želi da leti do Berlina Ryanair-om, u 5 mesecu je trudnoće, da li treba neki papir od doktora? Koja količina cigareta je dozvoljena da se ponese? Polazak je iz Temišvara.

Pozdrav, Marko

ODGOVOR

Trudnice na Ryanair letu mogu leteti do 28. nedelje bez odobrenja, dok je potvrda lekara potrebna za putovanje između 28. i 36. nedelje trudnoće. Trudnice koje nose blizance mogu leteti do 32. nedelje trudnoće uz potvrdu lekara.

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Temišvar Berlin

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA