Udruženje Vinčanski Neolit

Udruženje Vinčanski Neolit je pokrenulo inicijativu za dodelu naziva trga - platoa ispred arheološkog nalazišta Belo Brdo u Vinči-u Plato Čarlsa Hajda.
Ceo postupak je u toku, za ambasade su nas uputili pre mesedana na British Council, sad nas Andrew Glass i Miloš Nešović upućuju na gospodina Mihajlovića iz ambasade. Poslali smo E-mail, ali niko ne odgovara.
Molimo vas da nam date kontakt sa kim bi porazgovarali o ovom našem predlogu i inicijativi, da bi znali da li da nastavimo postupak ili da odustanemo od započetog.
Pozdrav
Slobodan Dobrić,
podpredsednik Udruženja Vinčanski Neolit

ODGOVOR

Sajt www.aerogaga.com se bavi online prodajom avio karata, pa za sve predloge i razgovore morate direktno kontaktirati ambasadu.
Adresu i kontakt telefon naći ćete na linku Ambasada Velike Britanije

Avio karte za ceo svet

Na linku Jeftine avio karte mozete pogledati cene avio karata za sve datume putovanja i sve destinacije. Na istom linku možete online rezervisati karte i platiti ih na jedan od sledećih načina

  • Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije
  • uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • putem Raiffeisen web kredita
  • putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Detaljno uputstvo za online kupovinu avio karata pročitajte na linku Kako da kupim?
Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 23h.

Uniqa osiguranje za put u inostranstvo

Uz kupljenu avionsku kartu omogucavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje ce vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje popunite svoje podatke i mi cemo vam poslati predracun sa cenom putnog osiguranja za period koji zelite da boravite van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail ce vam stići polisasa kojom možete da putujete

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA