Ulazak u Grčku sa plavim pasošem

Dobar dan! Ja planiram da putujem u Grčku sledeće nedelje. Imam još stari plavi pasoš koji važi do kraja ove godine i Sengen vizu, pošto zivim u Nemačkoj. Pokušala sam da dobijem informacije u srpskom i grčkom konzulatu, ali rekli su mi da pokušam u ponedeljak. Možete li vi da mi kažete da li mogu da putujem sa pasošem koji važi samo još 4 meseca? Hvala vam puno! Sonja

ODGOVOR

Kako se mi bavimo online prodajom avionskih karata, najbolje je da ipak konsultujete grčku ambasadu, čije kontakte možete pogedati ovde. Zavisno od toga kada Vam ističe Sengen viza i koliko planirate da se zadržite na putovanju, oni će Vam precizno reći da li ispunjavate uslov za ulazak u Grčku sa plavim pasošem.

Našu ponudu letova za Grčku ili bilo koju drugu destinaciju i cene avionskih karata, sa svim uračunatim taksama, pogledajte na linku Jeftine avionske karte. Avio karte možete online rezervisati i platiti na jedan od sledećih pet načina:

1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije
4. putem Raiffeisen web kredita
5. putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.
Da pogledate video uputstvo koje ukratko prikazuje kako da obavite online kupovinu aviokarte kliknite ovde.

Avionske karte se mogu rezervisati i pozivom broja 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h i poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite nas na 00381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA