United Airlines Frequent Flyer program

Poštovani, da li vlasnici United Premier Gold kartice (MilagePlus program, aviokompanije United) mogu pristupati lounge - evima u Evropi ukoliko je reč o evropskom letu?

Na sajtu StarAlliance-a stoji: "If you are a United MileagePlus Star Alliance Gold customer, you may only access the United Clubs within the U.S. when departing from that airport on an international Star Alliance flight."

Da li se ovo odnosi samo na United Club lounge-eve ili na sve Star Alliance launge-eve? Da li možete da razjasnite na šta se ovo ograničenje odnosi? Srdačno, Nebojša

ODGOVOR

Kao deo Star Alliance mreže, članovi MileagePlus Premier programa automatski dobijaju Star Alliance zlatni status.

Ukoliko ste korisnik United Premier Gold kartice, u Evropi možete pristupiti svakom Lounge baru na kome se nalazi Star Alliance Gold logo. Morate priložiti vašu bording kartu sa Star Alliance leta, kao i Gold karticu ukoliko na bording karti nije naznačeno da ste član iste. Možete povesti maksimalno jednog gosta.

Ograničenje postoji za lounge barove u Americi za članove MilagePlus programa. Možete pristupiti samo United Club lounge-evima ukoliko ste putnik međunarodnog Star Allance leta.

Letove različitih avio kompanija, ka različitim destinacijama možete pogledati ovde

Možete nas pratiti na Facebook - u i Twitter - u, i dobićete korisne informacije o pogodnostima biznis klase, kao i Frequent Flyer programa različitih avio kompanija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA