Unos cigareta u avion

Planiram da putujem JAT avionom u Švedsku. Kolika je dozvoljena količina cigareta koju mogu da ponesem?
Unapred hvala, Vladan Cimbaljević

ODGOVOR

Unos cigareta u avion

Prema zvaničnim informacijama kojima raspolažemo, dozvoljen je prenos jednog boksa cigareta po putniku za let sa avio kompanijom Jat Airways.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Avionske karte - naručivanje preko interneta

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju karte pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - naručivanje preko interneta

Za putovanje u Švedsku poželjno je da imate i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti i preko interneta, preko linka Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Hoteli u Švedskoj

Za putovanje u Švedsku možete unapred da rezervišete i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA